Direct naar de inhoud.
Venema Interieur Behang

Creëer een inspirerende Werkomgeving met BMSdesign

Uw kantoor overstijgt louter uw identiteit; het is een omgeving waar comfort en professionaliteit hand in hand gaan. Bezoekers dienen direct de essentie van uw bedrijf te begrijpen. Als uw interieur niet meer aligneert met uw representatie of als u een upgrade wilt, staan onze professionals paraat. Persoonlijk bespreken we uw wensen en bieden mogelijkheden. Nieuw meubilair is niet altijd nodig; onze hoogwaardige interieurfolies geven uw kantoor een geheel nieuwe dimensie.

Nieuwe stijldimensie met onze hoogwaardige interieurfolies

Ervaar een revolutionaire benadering van styling en restyling met onze hoogwaardige interieurfolies. Met de allerhoogste kwaliteit bieden onze folies een uitgebreide selectie van meer dan 150 kleuren en structuren. Ze zijn bijzonder geschikt voor het verfrissen en vernieuwen van diverse oppervlakken, waaronder muren, panelen, meubels, deuren, liften, receptie- en vergaderruimtes, balies, keukens en bureaus. Transformeer elke ruimte met vertrouwen en creativiteit dankzij onze veelzijdige interieurfolies.

Transformeer snel, krasbestendig en duurzaam

  • Snel: Een complete transformatie van uw kantoorruimte of hotelkamer is binnen korte tijd gerealiseerd.
  • Krasbestendig: Het oppervlak is bestand tegen dagelijks gebruik en vertoont geen krassen bij normaal gebruik.
  • Vuilafstotend: Alle folies zijn eenvoudig te reinigen en vuilafstotend, waardoor het oppervlak moeiteloos schoon te houden is.
  • Voordelig: De totale kosten zijn aanzienlijk lager dan traditionele bouw- en sloopwerkzaamheden.
  • Duurzaam: Meubilair krijgt een tweede leven dankzij deze langdurige folies.

Next level met aandacht voor wandbekleding

Om uw kantoor of bedrijf naar een hoger niveau te tillen, adviseren wij ook aandacht te besteden aan uw wandbekleding. Gepersonaliseerd behang van extreem hoge kwaliteit kunnen wij naadloos leveren en monteren. Of het nu gaat om kleurgebruik van verf, gepersonaliseerd behang, geluid reducerend behang of full-color bedrukte panelen; wij bieden creatieve oplossingen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en ontvang uw klanten in een prachtig gemoderniseerde ruimte.

Interieur raambelettering stadskanaal
Baker Tilly Keuken Wrap groningen
Ricoh Interieur Behang drachten