Direct naar de inhoud.

Geef je keuken moeiteloos een nieuwe look die bij jou en je huis past met onze keuken wrapping service!

Is de keuken in jouw huis ook het middelpunt van gezelligheid? Als de kwaliteit nog goed is maar je verlangt naar een nieuwe uitstraling, bieden wij de perfecte oplossing. Geef je keuken een tweede leven met onze wrapping service.

De uitstraling die bij jouw past

Of je nu droomt van een luxe, moderne of speelse uitstraling, wij realiseren het. Het wrappen met folie transformeert je keuken volledig. Of je nu gaat voor een mat zwarte look of een karakteristieke houtuitstraling, wij maken het mogelijk zonder de hele keuken te vervangen.

Onze wrapping behoudt de bestaande vorm van je keuken, maar geeft de oppervlakken een frisse uitstraling. Vergelijkbaar met schilderen, maar strakker, duurzamer en met minimaal onderhoud. Onze ervaren monteurs kunnen, afhankelijk van de keuken, in slechts één dag je hele keuken wrappen en als nieuw maken. En wist je dat niet alleen de keukenkastjes, maar ook het aanrechtblad en de achterwand met folie kunnen worden gewrapt?

Als experts in interieurfolie bieden we persoonlijk advies voor jouw keuken. Maak een vrijblijvende afspraak, zodat we samen met jou kunnen brainstormen over jouw droomkeuken.

Bmsdesign Keuken Wrap
Keuken Wrap Bmsdesign