Direct naar de inhoud.
kozijnplakken.nl

Kozijnen wrappen: wat kost het?

Zijn uw kunststof- of aluminiumkozijnen toe aan een opfrisbeurt? Zoals u wellicht weet, zijn kunststof en aluminium kozijnen lastig te schilderen. Bmsdesign biedt een alternatieve oplossing die een even prachtig resultaat oplevert en tegelijkertijd veel voordeliger is: het wrappen met hoogwaardige folie. We komen graag in contact om alle voordelen van het plakken van folie op uw kozijnen voor te leggen.

Is het tijd om uw kozijnen te vervangen?

Het vervangen van kozijnen kan een investering van gemiddeld tussen de 8.000 en 30.000 euro vergen. Kunststof en aluminium kozijnen hebben het voordeel dat ze jarenlang meegaan, maar zijn niet volledig onderhoudsvrij. Na verloop van tijd kunnen ze slijtage vertonen, verkleuren, verkrijten en het ergste geval bij kunststof kozijnen loslaten. Bovendien kunnen veranderende trends of uw persoonlijke voorkeur ervoor zorgen dat u de uitstraling van uw kozijnen wilt aanpassen. In sommige gevallen is het esthetisch opknappen van de kozijnen een aantrekkelijk alternatief, vooral als de constructie nog in goede staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor het hoogwaardig plakken van kozijnen, een kosteneffici├źnte oplossing om uw kozijnen een nieuwe uitstraling te geven die jarenlang meegaat.

Kozijnen wrappen met folie: een voordelige en langdurige oplossing.

Geef uw kozijnen een tweede leven met kozijnfolie, de meest voordeligste optie voor renovatie. Onze hoogwaardige folie is zorgvuldig ontwikkeld en wordt moeiteloos aangebracht door onze ervaren en opgeleide monteurs. In vergelijking met schilderen of volledig vervangen, neemt het wrappen van kozijnen aanzienlijk minder tijd in beslag. Hierdoor bespaart u niet alleen op montagekosten maar omdat onze folie een langdurige levensduur heeft en niet opnieuw geschilderd hoeft te worden na enkele jaren.

Uw specialist in renovatie en restyling

Met jarenlange ervaring in het gebruik van hoogwaardige folies, zowel voor binnen als buiten, staat bmsdesign klaar om uw kozijnen te renoveren en restylen. Maar daar stopt onze expertise niet. Als u uw interieur een make-over wilt geven, kunnen wij dat realiseren met speciale interieurfolie. Van keukens tot deuren en andere meubelstukken, wij geven ze een compleet nieuwe uitstraling die perfect past bij uw smaak en gewenste stijl!