Direct naar de inhoud.

Nieuwe Hoofdvestiging in Emmen: Ruimte voor Groei en Uitbreiding

In februari 2023 verhuisde AFYS3G, een gerenommeerde fabrikant van laboratoriumapparatuur voor de Life Sciences Industrie, naar een ruime nieuwe locatie in Emmen. Met meer dan 1000 m² biedt deze state-of-the-art faciliteit een optimale ruimte om de groei te faciliteren en onze focus op hoogwaardige oplossingen voor monsterbehandeling, -beheer, laboratoriumdiensten en vloeistofbehandeling verder te versterken.

Samenwerking met bmsdesign voor Een Optimaal Visueel Imago

AFYS3G heeft bmsdesign ingeschakeld voor zowel interne als externe signing. Op de gevel en het dak zijn verlichte LED-doosletters gemonteerd, waardoor de uitstraling wordt geoptimaliseerd en aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd dankzij LED-verlichting. Speciale folie op de donkergrijze letters zorgt overdag voor een elegante uitstraling en ’s avonds voor een perfecte zichtbaarheid.

Verbeterde Buitenbewegwijzering voor Naadloze Navigatie

De buitenbewegwijzering is zorgvuldig geoptimaliseerd met nieuwe belettering op diverse zuilen, allemaal in lijn met de kenmerkende huisstijl van AFYS3G. Deze strategische aanpassingen dragen aanzienlijk bij aan de soepele navigatie voor personeel, gasten en leveranciers, waardoor zij moeiteloos hun weg kunnen vinden naar de gewenste bestemming.

Duurzaam en Milieuvriendelijk: Hoogwaardige Interieur Folie als Duurzame Keuze

In lijn met de wens van AFYS3G om milieuvriendelijk te werken, hebben we het hergebruik van meubilair in goede staat geadviseerd, en wel met hoogwaardige interieur folie. Hier zijn drie voordelen van deze circulaire aanpak:

1. Milieubewuste Grondstoffen: Het gebruik van hoogwaardige interieur folie bij het hergebruiken van meubilair vermindert niet alleen de vraag naar nieuwe grondstoffen, maar minimaliseert ook de ecologische impact van het produceren van nieuwe materialen. Deze benadering draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

2. Energie-efficiëntie: Hergebruik van meubilair met hoogwaardige interieur folie vereist doorgaans minder energie dan de productie van geheel nieuwe items. Hierdoor wordt niet alleen de ecologische voetafdruk verkleind, maar wordt ook bijgedragen aan energie-efficiëntie en duurzaamheid.

3. Economisch Verantwoord: De keuze voor hoogwaardige interieur folie maakt circulair werken niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch verantwoord. Het hergebruiken van meubilair in goede staat met deze duurzame folie biedt kostenvoordelen ten opzichte van de aanschaf van nieuwe items, wat positief bijdraagt aan de financiële gezondheid van AFYS3G.

Deze circulaire benadering, toegepast op de entreebalie, werkplek, keukens en de personeelsbar, resulteert niet alleen in een duurzame omgeving maar benadrukt ook de toewijding van AFYS3G aan zowel milieuvriendelijkheid als economische verantwoordelijkheid. Het eindresultaat is een stijlvol pand met een groen hart.