Direct naar de inhoud.
Baker Tilly Interieur Behang

Bakertilly’s Grootschalige Overname: Een Nieuw Tijdperk Begint

Met de verwerving van Rikst Accountants in 2022 zet Bakertilly zijn expansie voort met een twaalfde vestiging in Nederland. Het implementeren van de nieuwe huisstijl na een uitgebreide renovatie was een enorme uitdaging. BMSdesign, bekend om hoogwaardig signwerk voor Rikst Accountants, werd gekozen om deze transformatie te leiden, met nadruk op circulair gebruik van bestaand meubilair.

Duurzame Vernieuwing met Hoogwaardige Materialen

Bakertilly’s kantoren ondergingen een complete transformatie, met aandacht voor duurzaamheid en kostenefficiëntie. Bestaande keukens en receptiebalies kregen een moderne, luxe uitstraling door gebruik van hoogwaardige interieurfolie. Matzwarte folie transformeerde meer dan 40 deuren in slechts twee dagen, een tijdsbesparende en minimale overlastoplossing vergeleken met schilderen.

Gepersonaliseerde Werkomgeving met Fotografische Kunst

Kantoren en vergaderruimtes werden verfraaid met op maat gemaakt behang, een visuele afspiegeling van het werkgebied. BMSdesign coördineerde met verschillende fotografen om landmarks van Friesland, Drenthe en Groningen vast te leggen, waarbij de regie over beeldgebruik resulteerde in tijdwinst en gegarandeerde deadlines. Het eindresultaat is een harmonieuze werkplek die rust brengt en inspiratie opwekt, dankzij het gebruik van A-kwaliteit materialen die de levensduur verdubbelen en Bakertilly in staat stellen ongehinderd te groeien.

Bakertilly Interieur Belettering
Baker Tilly Keuken Wrap
Bakertilly Interieur Behang