Direct naar de inhoud.

Feestelijke Groeten uit Stadskanaal

Te midden van de besneeuwde landschappen van Stadskanaal glinstert het kantoor van BMSdesign als een creatieve oase. Het reclamebureau kijkt met dankbaarheid terug op een jaar vol uitdagingen, triomfen en onvergetelijke momenten met gewaardeerde klanten. Met een warm hart willen ze hun klanten bedanken voor de samenwerking die dit jaar zo bijzonder maakt.

In een vrolijke kerstboodschap delen ze oprecht hun waardering voor het delen van uitdagingen, momenten van waardering en een dosis humor. Vol dankbaarheid kondigen ze aan dat het kantoor van 21 december tot 4 januari gesloten is. Gedurende deze tijd richten ze zich op het koesteren van kostbare momenten met gezin, vrienden en familie.

Het BMSdesign-team wenst iedereen warme feestdagen toe en kijkt uit naar het verwelkomen van het nieuwe jaar met frisse energie en creativiteit. Te midden van het winterse landschap sturen ze een stralende boodschap van samenhorigheid en verbondenheid naar hun geliefde klanten en de gemeenschap van Stadskanaal.

Warme kerstgroeten,
Santa Claus

ian-schneider-PAykYb-8Er8-unsplash
rodion-kutsaiev-ySNkCkdKyTY-unsplash
cris-dinoto-K6qH4pYiKvs-unsplash